Tester Bhold

Recent, am devenit testeri pentru produse Bhold Labs x Ultimaker. Testam cu ajutorul printarii 3D diverse variante ale produselor pe care le proiecteaza si oferim feedback participand, prin contact direct cu produsul, la realizarea unor lucruri simpatice si inovative.

Bhold Labs este un atelier de design si printare 3D infiintat in Soho, New York, in 2013 de Susan Taing, fosta angajata Google si absolventa MIT si Stanford. Scopul Bhold este de a imbunatati designul cu ajutorul tehnologiei, folosind ca parte a procesului de design printarea 3D / prototiparea rapida in scopul lansarii pe piata a unor produse care sa ne usureze existenta: mai inteligente, fezabile si gandite in detaliu.

Bhold Labs este un program prin intermediul caruia capata viata diverse obiecte functionale raportat la activitati zilnice, obiecte ce se deosebesc in special de restul produselor prin calitatile lor distractive, neobisnuite si elegante.

Diferit prin excelenta de modul in care producatorii traditionali isi fac simtita prezenta pe piata, designul Bhold se bazeaza pe standarde tehnologice inalte – inovatoarea printare 3D si o comunitate de beta testeri din intreaga lume. Cu ajutorul prototiparii rapide, cu doar cateva luni inainte ca un produs sa fie considerat gata de lansare, sunt realizate aproximativ 50-100 de versiuni ale produsului respectiv. Avand feedbackul testerilor si modalitatile de printare 3D, imbunatatesc designul unui produs si il lanseaza extrem de repede, intregul proces desfasurandu-se intr-un interval de numai cateva luni.

obiecte printate 3D

Bhold au introdus conceptul de “beta testing” pentru produse fizice – produse functionale care sunt continuu testate si imbunatite inainte de a se lansa o versiune finala. Implica utilizatorul final in a-si spune parerea si a crea un produs care i se potriveste.

Inca de la lansare, Bhold a cunoscut in America un imbold semnificativ atat in industria de design, cat si in cea de manufacturare: unul dintre cei 100 de producatori din SUA invitati la Casa Alba de catre presendintele Obama la primul eveniment Maker Faire, premiul Editor’s Choice al revistei MAKE, Designer-in-Residence la Muzeul de Arta si Design din NYC, recomandat la WantedDesign, parte a Saptamanii designului in NYC.

Produse testate recent:

01. Prototip amplificator de sunet pentru tablete – Scoica
Designer: Bhold
Termeni licenta: Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0)
Designul apartine in totalitate Bhold si nu poate fi reprodus indiferent de scop fara mentionarea copyrightului asupra designului si fara acordul companiei Bhold. ATENTIE! Produsul nu este in varianta sa finala!
Specificatii:
Dimensiuni: 114x114x125 mm
Materiale recomandate: PLA


Feedback:
Un produs ingenios care involuntar mi-a amintit de copilarie, in special de momentele in care mergeam la mare si incercam sa ascult valurile atingandu-mi de ureche o scoica.
Produsul Bhold da impresia de magie, functionand pe principiul urechii umane: aplificare si claritate a sunetului tabletei fara sa fie nevoie de casti sau boxe facilitand utilizarea rapida si intuitiva – simpla atasare a obiectului la tableta, in dreptul difuzoarelor, precum si deplasarea usoara in orice loc, fara a cara dupa tine cabluri sau fire.

PRO: design atractiv si ingenios, amplificare si claritate a sunetului ridicata, versatilitate in utilizare.
Modificari propuse: inclinarea suportului catre spate – tableta sta aproape vertical in suport, ceea ce impiedica oarecum vizionarea din apropiere a videourilor.

error: Content is protected !!