Termeni si conditii

Termenii si conditiile expuse mai jos reprezinta un acord legal intre dumneavoastra, persoana fizica / juridica si Micro 3D Techlab SRL, companie privata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12783/03.11.2014, C.U.I. 33762100, avand sediul in Bucuresti, sector 3, bd. Burebista, nr. 3, denumita in continuare „Micro 3D Techlab” sau „Print 3D Bucuresti” si cuvintele afiliate („noi”, „noastre” etc.). Termenii si conditiile expuse guverneaza folosirea serviciilor noastre de modelare digitala si printare 3D („Serviciile Print 3D Bucuresti” sau „Servicii”) si folosirea paginii web „https://www.print3dbucuresti.ro” („Site-ul Print 3D Bucuresti” sau „Website”).

Utilizand site-ul Print 3D Bucuresti, luati la cunostinta ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Pe langa acesti termeni si conditii, orice alte intelegeri intre dumneavoastra si Micro 3D Techlab anterioare confirmarii comenzii se vor aplica. Acolo unde exista neclaritati intre termenii intelegerii verbale si cei expusi mai jos, cei din urma au prioritate.

Termeni servicii

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie sa aveti peste 18 ani. Daca aveti sub 18 ani, este necesara implicarea unui parinte sau tutore in procesul de comanda. De asemenea, este important sa ne furnizati date de identificare si informatii corecte necesare procesului de cotatie si / sau pentru continuarea folosirii Serviciilor.

Procesul de comanda

Micro 3D Techlab va ofera prin intermediul Print3Dbucuresti.ro posibilitatea de a uploada un fisier digital pe site-ul nostru si de a primi o oferta de pret pentru manufacturarea aditiva a obiectului fizic pe care acest fisier il reprezinta.

In urma primirii unei cotatii de pret din partea noastra pentru modelul 3D, puteti plasa o comanda pentru productie. In functie de tarifele practicate, vom printa obiectul cu materialul ales din lista disponibila aici: materiale printare 3D – si apoi il putem trimite prin intermediul unui curier.

comanda printare 3D

Obiectele printate de Micro 3D Techlab pot fi folosite in principal cu scop decorativ, pentru prototipare rapida, prezentari, ca matrite etc. si nu cu scop utilitar sau functional. Micro 3D Techlab nu poate fi considerata responsabila pentru consecintele inerente asupra fiecarui client in parte, cum ar fi reactii alergice la materialele utilizate pentru fabricarea modelului sau cazul in care modelul 3d personalizat primit de la client nu satisface gusturile acestuia.

1. Primirea unei oferte de pret

Pentru a primi cotatia de pret pentru un model este necesara trimiterea unui e-mail oficial catre adresa noastra: office@print3dbucuresti.ro sau folosind formularul disponibil pe pagina de contact. Mesajul trimis trebuie sa contina modelul 3d pe care doriti sa il printati atasat si toate informatiile necesare unei bune estimari de pret: dimensiuni corecte, asteptari de la obiectul finit (gradul de rezistenta, aspect vizual). Obiectele care trebuiesc sa se imbine unele cu altele trebuiesc sa respecte dimensiunile si tolerantele minime. In urma primirii acestor informatii, va vom trimite o oferta personalizata in functie de complexitatea, dimensiunile si timpul de printare al modelului.

2. Plasarea unei comenzi

In cazul in care sunteti de acord cu oferta de pret primita, puteti confirma comanda in scris, printr-un e-mail, acceptand pretul aferent modelului descris in oferta si avand, mai intai, siguranta ca dimensiunile modelului, specificate de noi in cadrul ofertei, corespund cu cele dorite de dumneavoastra.

3. Plata

Toate cotatiile sunt in lei, daca nu este specificat in niciun alt fel. Cotatiile de pret nu includ TVA. Platile se vor face in lei in contul bancar specificat mai jos sau la ridicarea coletului (direct de la sediu sau ramburs, prin intermediul unei firme de curierat).

Micro 3D Techlab SRL

Banca: Transilvania
Cont (IBAN): RO87BTRLRONCRT0275432501

4. Impachetare si transport

Modelele printate 3D sunt atent impachetate in folie cu bule si cutie de carton pentru protectie. Prin urmare, ne absolvim de orice responsabilitate in ceea ce priveste defectele aparute in timpul transportului.

5. Livrare

Serviciile de printare 3D oferite de Micro 3D Techlab prin intermediul Print3Dbucuresti.ro sunt disponibile pentru toate zonele din Romania, modelele printate putand fi ridicate de la sediul nostru din Bucuresti sau trimise prin curier (Fan Courier) in restul tarii, la cererea si pe riscul clientului. Livrarea dureaza intre 24 si 48 de ore din momentul in care obiectul printat / coletul a fost ridicat de curier.

Orice date de livrare oferite de noi sunt estimative si nu ne putem asuma raspunderea pentru daune sau costuri cauzate de intarzieri din partea curierului. Grija asupra coletului si riscul de pierdere sunt transferate curierului contractat in momentul predarii coletului.
Mai multe detalii despre livrare >> (…)

6. Conditii de anulare a comenzilor / returnarea modelelor printate

Datorita caracteristicilor de personalizare ale serviciilor noastre (de exemplu, modelele 3D sunt printate conform specificatiilor sau pe baza fisierelor dumneavoastra), comenzile nu mai pot fi anulate dupa confirmarea lor si trimirea spre printare, iar produsele nu pot fi returnate.

In cazul in care realizarea unui model este extrem de dificila sau imposibila, ne rezervam dreptul de a refuza comanda de la inceput explicand motivele pentru care consideram comanda neprintabila. In urma primirii produsului finit de catre client si tinand cont de exactitatea proiectarii si printarii 3D, ne rezervam, de asemenea, si dreptul de a refuza returnarea modelelor printate, conform ordonantei nr. 130/2000, republicata in 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (…)
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (…).

Prin urmare, datorita naturii serviciilor noastre, legea returnarii in termen de 10 zile a produselor cumparate la distanta nu se aplica. Singura lege aplicabila este cea specificata mai sus.

Copyright (drepturi de autor)

Continutul site-ului Print3Dbucuresti.ro, logo-uri, text, design, scripturi, baze de date, incluzand, de asemenea, imagini, precum si descrieri ale serviciilor si lucrarilor realizate de noi sunt proprietatea Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti sau licentiate de partenerii sai.

Dumneavoastra ca vizitator si utilizator va este permisa folosirea electronica a informatiilor (copiere, transmitere, reproducere, publicare, pastrare, modificare) numai in scopuri personale, fara orice fel de implicatie comerciala. Orice alta modalitate de utilizare a intregului continut sau doar parti ale website-ului Print3Dbucuresti.ro, fara acordul Micro 3D Techlab este strict interzisa si poate fi pedepsita conform legilor in vigoare (legea drepturilor de autor).

Toti clientii care trimit catre Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garanteaza ca sunt autorii fisierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi / modifica fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor de drept prin trimiterea sa catre Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti. Clientul in cauza se obliga sa dezvinovateasca / despagubeasca Micro 3D Techlab in fata oricaror pretentii venite din partea tertilor. Clientul va pastra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. Clientul va acorda companiei noastre dreptul de licenta pentru o singura folosire a modelului si doar in scopul efectuarii comenzii.
Mai multe detalii privind Politica de confidentialitate >> (…)

Folosirea paginii web Print3DBucuresti.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Micro 3D Techlab isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile periodic, fara o notificare prealabila.

Ca urmare a specializarii noastre in design de produs, avem propriile noastre proiecte in desfasurare. De aceea, o comanda foarte similara cu proiectele deja in curs, ale noastre sau ale altor clienti cu care colaboram, va fi refuzata in baza clauzei de confidentialitate / drepturi de autor si din motive etice. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

error: Content is protected !!