Shelf talkers promotionale

Shelf Talker-ele (screamer raft) sunt acele placute sau carduri printate asezate sau atasate rafturilor din magazine cu scopul de a directiona privirea si atentia cumparatorului catre anumite produse expuse. Folosite ca tehnica de marketing pentru diferentierea produselor, shelftalkerele personalizate reprezinta o modalitate optima si inteligenta de prezentare a preturilor speciale, promotiilor sau avantajelor specifice ale unui anumit bun de consum.


Este bine stiut ca publicitatea in magazin, mai precis promotionalele personalizate, influenteaza impulsul de cumparare al potentialilor clienti.

Foarte des intalnite ca materiale de comunicare in-store in magazine, supermarketuri şi hypermarketuri sau chiar in cadrul unor standuri expozitionale, shelf talkers sunt realizate, in mare parte, din carton, sub forma unor etichete. Si, fiind folosite ca instrumente de publicitate, de unde si exprimarea “screamer raft“, utilizează diverse cuvinte cheie ( „gratuit”, „ofertă”, „promoţie” ) menite sa starneasca dorinta de cumparare.

Toate aceste cuvinte si simple imagini pot capata insa o mai mare greutate cu ajutorul printarii 3D.

etichete raft promotionale

Avantajele printarii 3D vin in sprijinul magazinelor ca metoda revolutionara, oferind departamentului de makrketing capacitatea de a-si exprima promotiile volumetric, prin “etichete tridimensionale”, gandite si proiectate intrinsec.

Shelf talkerele pot fi personalizate prin printare 3D cu litere volumetrice, figurine simpatice care sa atraga atentia asupra unui produs si sa il reprezinte in intregime (de exemplu, in librarii se pot face shelftalkere cu o figurina atasata, reprezentare a unui personaj dintr-o carte care se doreste a fi promovata).

Experienta noastra in branding, modelarea digitala si printare 3D, te pot ajuta sa dai o noua imagine magazinului tau cu modele noi si atractive de shelf-talkers printate 3D. De ce 3D? Pentru ca te ajuta, pe de o parte, in privinta clientilor tai oferindu-le o viziune mai buna asupra promotiilor desfasurate, iar pe de alta parte, in privinta furnizorilor, crescand prestigiul brandurilor expuse. Putem crea impreuna cel mai bun mod prin care iti poti promova produsele sau serviciile la punctele de cumparare, folosind prototiparea rapida, modelarea 3D si printarea 3D in executia unor materiale de comunicare in-store revolutionare.

Aplicatii – Shelf Talkere personalizate pentru rafturi in:

  • Magazine
  • Farmacii
  • Targuri
  • Expozitii


Proiectele noastre:

Productie publicitara – printare 3D placute rafturi Concept: Micro 3D Techlab – Print 3D Bucuresti
Material: PLA alb / PLA gri + vopsire spray verde Dimensiuni: aprox. 3 cm inaltime Client: Klass Car Services

shelf talker

error: Content is protected !!