Servicii 3D

Servicii 3D complete: CONCEPT / MODELARE / PRINTARE 3D => prototip

Profesionistilor si studentilor din inginerie, medicina, constructii si arhitectura, tuturor celor pasionati de modelism sau de sistemele informatice geografice, design de produs, animatie, concept art, design de ambalaj, design grafic, design industrial, moda si bijuterii, Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti le ofera posibilitatea de a realiza componentele necesare proiectelor lor intr-un timp scurt si fara efort.

MODELARE DIGITALAexperienta de modelare in programe precum Autocad, 3D Studio Max, Sketchup, Rhinoceros etc;

Pentru a printa un obiect 3D este necesara existenta in prealabil a unui model realizat pe computer, care reprezinta, prin imagini digitale, viitorul obiect fizic. In urma unor schite de mana pe hartie si stabilirea unor dimensiuni exacte, va putem transpune proiectul pe computer prin intermediul unor programe performante computerizate si pregati pentru printare 3D. Modelul realizat va poate fi furnizat in format digital pentru viitoare modificari.

servicii modelare digitale si imprimare 3D

SCANARE 3D PROFESIONALA, de mare rezolutie, si semi-profesionala;

In cazul in care doriti reproducerea unui prototip deja existent, a unei opere de arta, transformarea chipului unei persoane dragi in sculptura, scanarea 3D este alegerea potrivita transformarii acestora in modele computerizate, nemaifiind necesara modelarea digitala. Prin scanarea 3D a formelor existente se genereaza automat un model digital permitand multiplicarea lor.

pisica printata 3D

PRINTARE 3D – cu o mare varietate de materiale;

Transpunerea in obiecte solide a unor modele digitale prin procese de manufacturare aditiva / prototipare rapida. Mai multe detalii despre printarea 3D, informatii generale, domenii care o pot utiliza si explicarea procesului / tehnologiei se gasesc pe pagina Printare 3D.

DESIGN DE PRODUS SI BRANDINGdestinate activitatilor de marketing si productie publicitara.

Daca aveti un moment de lipsa de inspiratie, daca stiti cat de cat ce produse ati dori sa va promoveze activitatea, insa imaginea lor nu este destul de clar conturata, va putem realiza nu numai modelul 3D, ci si faza de concept. Cu alte cuvinte, dumneavoastra ne prezentati profilul companiei dumneavoastra / evenimentului organizat, iar noi venim cu idei noi, forme noi, care sa va surprinda placut partenerii de afaceri si clientii.

design trofee

Trofee Mondelez International, Innovation Journey 2014

error: Content is protected !!