Carti de vizita personalizate

O poveste a cartilor de vizita care nu vor intra niciodata in interiorul portofelului tau, dar vor ramane intiparite in mintea tuturor; sau pe birourile lor. Dovezile de creativitate sunt mereu rememorate…

Cea mai buna parte a printarii 3D este aceea ca te regasesti inconjurat de materiale noi. Intotdeana poti testa si descoperi texturi, compozitii, mirosuri cu care inca nu te-ai jucat. Incepi sa te gandesti cum pot fi modificate, transformate sau combinate cu alte materiale sau chiar alte tehnologii si ce reactii vor inspira cand vor fi modelate definitiv. Din postura de artist, realizezi pas cu pas cum se structureaza lumea in jurul tau si primesti un impuls pentru cresterea valorii, utilitatii si eficientei produselor din viata de zi cu zi, dovezi tacute ale materiei modificate…

Nu am putut trece cu privirea aceste aspecte, care ulterior au dus direct la cautarea unei solutii aplicabile chiar pentru propriul nostru business: carti de vizita ALTFEL! Un accesoriu deosebit care sa poata spune mai multe despre noi, despre experienta noastra, aptitudinile creative, aptitudinile de modelare pe computer si caracteristicile echipamentelor folosite.

Carti de vizita printate 3D print 3D bucuresti

Exista deja o tendinta a posesorilor de carti de vizita de a-si realiza port-carduri imprimate 3D. Insa, in ceea ce priveste cartile de vizita, se rezuma in mare parte la cele imprimate traditional. Cartile de vizita obisnuite sunt mult mai usor de transportat si de pastrat. Dar, conform statisticilor, multe sfarsesc in cosul de gunoi. Atunci, de ce nu am incerca sa ne prezentam cu un accesoriu mai deosebit care sa poata defini munca de zi cu zi la un alt nivel, prin personalizare?

Cartile de vizita personalizate prin imprimare 3D au costuri mai ridicate, dar, de multe ori, acest cost este justificat prin garantia unui efect impresionant.

Imagineaza-ti ca participi la o conferinta in cadrul careia nenumarati oameni iti ofera zeci si zeci de carti de vizita. Iti vei mai aminti cate ceva despre fiecare pana la sfarsitul zilei? Cu greu. Probabil, la fel se va intampla si in cazul lor. Solutia? Aducerea unei schimbari de impact in contextul lumii digitale si o diferenta usor de remarcat prin forme iesite din tipare – carti de vizita personalizate, neobisnuite: acele carti de vizita cu caracter, greu de pierdut, aruncat sau uitat.

Pregatindu-ne pentru o conferinta de imprimare 3D care a avut loc in Emiratele Arabe Unite, am decis ca avem nevoie de ceva care sa exprime luxul lumii arabe, calitatea serviciilor noastre si totodata profesionalism. Nu atat de firave precum cele cu care ne-am obisnuit (dimensiuni: 9 cm x 4,5 cm x 0,6 cm), cartile de vizita printate 3D au imbinat tehnici referitoare la design, functionalitate si reciclare, precum si materiale de cea mai buna calitate.

carti de vizita printate 3D personalizate

Astfel, am alaturat bucati de Plexiglas® taiate la laser cu parti realizate la imprimanta 3D din ABS alb. Experienta noastra anterioara, schitata pe hartie, un pic de sensibilitate si precizie si 2 logo-uri: un element floral, arabesc, si un mecanism format din 2 rotite. Partial printate 3D, partial taiate la laser si gravate, cartile de vizita au fost gandite sub forma unei rame cu sina pe partile laterale pentru a le putea schimba cu usurinta logoul sau partea interioara din plexiglas. Acrilul are toate datele de contact gravate pe el, in timp ce ornamentul sta ca simbol pe un suport care aluneca pe sina, cadrul fiind realizat din ABS.

model 3D floare

Comparativ cu cartile de vizita obisnuite, acestea ofera o experienta tactila si vizuala cu adevarat remarcabila. Tot ce trebuie este să ai curajul de a alege o noua dimensiune non-standard pentru cartile tale de vizita.

Unele lucruri, cele mai bune lucruri, nu vor avea aproape niciodata loc intr-un portofel.

Carti de vizita printate 3D.


Pentru a comanda carti de vizita personalizate prin printare 3D, (nu neaparat cele descrise mai sus, dar si realizate dupa propriile idei sau schite), ne puteti contacta prin intermediul >>> Formularului de contact
error: Content is protected !!