TROFEE CORPORATE PERSONALIZATE

Trofeu corporate – Pasare ORIGAMI

Trofeu 3D personalizat realizat la comanda pentru Incorso Consult, folosind ca reper logoul companiei si schitele de mana ale clientului.

Trofeul corporate care simuleaza o pasare origami in zbor este unul dintre cele mai vechi si mai dragi proiecte printate 3D ale atelierului nostru. Ne-a pus la lucru atat imaginatia, cat si skill-ul de modelare 3D.  Logoul companiei a fost reinterpretat si modelat digital de catre colegii de la departamentul de proiectare 3D in programe CAD. Ulterior, a fost printat 3D cu ABS pentru a putea fi usor finisat, capatand in cele din urma o textura lucioasa. Dupa printarea 3D, trofeului personalizat i-au fost adaugate accente prin pictura cu culori acrilice.

Baza trofeului este lucrata din lemn de catre colaboratorii nostri, extrem de  atent in ceea ce priveste detaliile, si pastreaza textura rugoasa a lemnului. Deasupra greutatii de lemn, pasarea sta suspendata, “in zbor”, cu ajutorul unui bucati transparente de plexiglass, care ii completeaza, subtil, frumusetea.

error: Content is protected !!