Trofee competiții – IESF Iași 2023

Lumea Esports, sau sporturile electronice, reprezintă un univers dinamic și în continuă evoluție, în care jucătorii competitivi se întrec într-o varietate de jocuri video pentru a demonstra abilitățile lor și pentru a obține recunoaștere și recompense. Esports-ul este caracterizat de competiții și turnee profesionale, organizate la nivel global, național și local. Aceste evenimente aduc împreună cei mai buni jucători din lume pentru a se confrunta în jocuri populare precum League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Fortnite și multe altele

România a fost gazda celui de al 15 lea Campionat Mondial de Esports IESF, ce s-a desfășurat la Iași, în perioada 24 august 2023 – 3 septembrie 2023, eveniment ce a strâns laolaltă peste 700 jucători din 120 de țări.

Atelierul nostru a avut plăcerea de a contribui la acest eveniment, realizând trofeele ce au celebrat performanța și abilitățile deosebite ale câștigătorilor. Colaborarea cu IESF pentru acest proiect a fost o experiență remarcabilă, și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a fi parte dintr-un eveniment atât de important în lumea esports-ului.

Trofeul de prezentare a avut nu mai puțin de 86 cm și a fost realizat integral folosind tehnologia FDM, abordând fiecare detaliu cu atenție și pasiune.

error: Content is protected !!