TROFEE CORPORATE PERSONALIZATE

Trofee inima – Congresul Cardiologilor

Trofee pentru medici cardiologi, personalizate pentru Congresul Cardiologilor din Romania, desfasurat la Sinaia.
trofee medici cardiologi printate 3D inima

Trofee inima – Congresul Cardiologilor

Trofeele personalizate au fost gandite si printate 3D pentru cea de-a 56-a editie a Congresului Cardiologilor din Romania, organizat cu sprijinul Zentiva, unde am fost prezenti si cu imprimantele 3D si am printat live. Serviciul de inchiriere de imprimante 3D pentru evenimente este disponibil in oferta noastra.

Trofeele au avut forma unei inimi extrem de detaliate, pozitionata vertical, pe o baza de lemn. Pe suprafata inimiii se putea observa inclusiv forma venelor. Modelul digital nu a fost facut de atelierul nostru, ci achizitionat de client online, pregatit de noi pentru a fi printabil si, ulterior, printat 3D tot de noi.

Este unul dintre trofeele cele mai dragi noua pentru finetea lui, culorile puternice.  Si prin acel ceva special pe care l-a dat evenimentului.

 

“Multumesc pentru ajutor, totul a iesit bine si clientul a fost multumit.
Imprimanta si inimile au fost de impact.” – Andreea, organizator Congresul Medicilor Cardiologi

cadouri corporate printate 3D bagheta magica

Baghete Magice Sensiblu

In fiecare an, Fundatia Sensiblu rasplateste bunatatea. In loc de trofee personalizate, ofera baghete magice printate 3D acelor persoane care sustin si fac posibil proiectul Zona de Bunavointa – “program caritabil prin care sunt sprijinite persoanele cu probleme grave de sanatate pentru a beneficia de tratamentele si interventiile necesare”. 

Baghetele magice au fost modelate 3D de colegii de la proiectare CAD, in baza conceptului grafic realizat de oamenii frumosi de la Donez Design / Cubrain si printate 3D cu PLA. 

trofeu-printat-3D-personalizat-leu

Trofeu cadou – LEU rasina

Conceptul proiectului si modelul 3D al celor doua trofee personalizate au apartinut in totalitate clientului. Alegerea materialelor a intrat, insa, in sarcina noastra si, ajutati de bugetul proiectului care a permis, am putut folosi materialele si metoda de printare 3D cea mai potrivita, in asa fel incat trofeele sa para, la final, niste mici bijuterii.

Mini-trofeele au avut aproximativ 12 cm inaltime, cu tot cu baza.

Modelele 3D au fost printate din rasina, la un nivel ridicat de detaliu, vopsite in culorile cerute de client si lacuite. Dupa lacuire, leii au fost asezati pe o baza din plexiglass negru, lucios, obtinuta prin debitare laser, baza care a dat eleganta si s-a aliniat cu finisajul leilor.

trofeu unicat modelat si printat 3D plastic

Trofeu corporate – Pasare ORIGAMI

Trofeul corporate care simuleaza o pasare origami in zbor este unul dintre cele mai vechi si mai dragi proiecte printate 3D ale atelierului nostru. Ne-a pus la lucru atat imaginatia, cat si skill-ul de modelare 3D.  Logoul companiei a fost reinterpretat si modelat digital de catre colegii de la departamentul de proiectare 3D in programe CAD. Ulterior, a fost printat 3D cu ABS pentru a putea fi usor finisat, capatand in cele din urma o textura lucioasa. Dupa printarea 3D, trofeului personalizat i-au fost adaugate accente prin pictura cu culori acrilice.

Baza trofeului este lucrata din lemn de catre colaboratorii nostri, extrem de  atent in ceea ce priveste detaliile, si pastreaza textura rugoasa a lemnului. Deasupra greutatii de lemn, pasarea sta suspendata, “in zbor”, cu ajutorul unui bucati transparente de plexiglass, care ii completeaza, subtil, frumusetea.

error: Content is protected !!