Cadouri corporate – Trofee MIRAS

Cadouri corporate – Trofee MIRAS

Trofee realizate pentru unul dintre evenimentele interne ale echipei Miras sau materializarea unei idei.

Clientul și-a dorit un ”omuleț alb, cu o cravată albastră și  geantă albastră pe care să scrie Miras, iar în cealaltă mână dacă se poate să țină logo-ul companiei. Și dacă se poate să stea pe o bază portocalie”

Trofeele au fost realizate folosind tehnica FDM, iar culoarea dată direct din print. Înălțime 19 cm. 

Trofee personalizate – NSSG North Star Support Group

Povesteam de un decembrie 2022 teribil de aglomerat în care și vacanța de Crăciun părea îndepărtată. Cu câteva zile înainte, chiar când ne propusesem să închidem atelierul până după sărbători, să putem reveni cu forțe proaspete, la recomandarea unei colaboratoare dragi nouă, a venit o solicitare pentru câteva trofee personalizate.

Am acceptat provocarea cu entuziasm, știind că un trofeu personalizat, care reflectă caracteristicile unice ale unei companii, poate deveni sarea și piperul oricărui eveniment.

Designul a fost realizat intern, iar trofeele sunt un mix între tehnologia FDM și SLA. 

 

 

 

  

Trofee personalizate – ACT for impACT

Fiecare trofeu realizat de noi este o poveste în sine. Când ne gândim la trofeele ACT for impACT, ne gândim la un decembrie 2022 teribil de aglomerat, în care vacanța de Crăciun părea foarte îndepărtată, și poate cea mai scurtă perioadă de execuție pe care am avut-o vreodată. De la design de concept la produs finit. 

Trofeele au fost printate FDM, fără postprocesare – culoarea direct din print, pentru a ne încadra în timpul avut la dispoziție pentru realizarea lor. Evenimentul a fost un succes și fiecare participant și-a primit premiul, amintire ce va dăinui în timp. 

Trofee personalizate – Romania Educata Financiar

Romania Educata Finaciar a dorit să evidențieze recunoașterea și aprecierea față de partenerii și colaboratorii care susțin și contribuie la succesul emisiunii printr-o serie de trofee personalizate.

Acestea au fost proiectate și executate în atelierul nostru, folosind tehnologia FDM. Înălțimea unui trofeu este de 14 cm.

”Multumesc, sunt foarte frumoase trofeele! Și credeți-mă, rar spun asta.” – Dr. Kristine Bago, realizator emisiune

Trofeu corporate – Solo Finetech

La Solo Finetech, angajatul anului merită o recunoaștere specială și un trofeu care să reflecte în mod unic și autentic valorile și realizările companiei. Astfel, ne-am bucurat să colaborăm cu echipa Solo Finetech pentru a crea un trofeu personalizat ce an de an va fi gravat cu numele angajatului anului.

Trofeul Solo Finetech este o realizare unică, concepută special pentru a recompensa angajatul anului într-un mod memorabil și inspirator.

Acesta a fost realizat folosind tehnica FDM și are o înălțime de 25 cm.

Trofee aniversare Bookster

Fiecare proiect pe care îl realizăm are o semnificație specială pentru noi, dar trofeele personalizate Bookster ocupă un loc aparte în inima noastră. Acestea au reprezentat unul dintre cele mai provocatoare și creative proiecte la care am avut privilegiul să lucrăm.

Designul a fost realizat de către atelierul nostru având ca specificații ”o lampă + o carte”.

Trofeele au fost realizate folosind tehnologia FDM și au o înălțime de 17 cm.

Trofee corporate – Teambuild-ing Bilka

Trofee personalizate realizate pentru teambuilding-ul echipei Bilka, din vara anului 2023.

Modelul digital a fost creat de atelierul nostru, pornind de la un concept transformat în realitate. Astfel, am creat o serie de trofee memorabile ce respectă cromatica și elementele distinctive ale activității lor și care au adus o notă de distincție și recunoaștere evenimentului.

Mulțumim, am avut un eveniment de senzație” – Gabriela, Marketing & PR Manager Bilka

Trofee competiții – IESF Iași 2023

Lumea Esports, sau sporturile electronice, reprezintă un univers dinamic și în continuă evoluție, în care jucătorii competitivi se întrec într-o varietate de jocuri video pentru a demonstra abilitățile lor și pentru a obține recunoaștere și recompense. Esports-ul este caracterizat de competiții și turnee profesionale, organizate la nivel global, național și local. Aceste evenimente aduc împreună cei mai buni jucători din lume pentru a se confrunta în jocuri populare precum League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Fortnite și multe altele

România a fost gazda celui de al 15 lea Campionat Mondial de Esports IESF, ce s-a desfășurat la Iași, în perioada 24 august 2023 – 3 septembrie 2023, eveniment ce a strâns laolaltă peste 700 jucători din 120 de țări.

Atelierul nostru a avut plăcerea de a contribui la acest eveniment, realizând trofeele ce au celebrat performanța și abilitățile deosebite ale câștigătorilor. Colaborarea cu IESF pentru acest proiect a fost o experiență remarcabilă, și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a fi parte dintr-un eveniment atât de important în lumea esports-ului.

Trofeul de prezentare a avut nu mai puțin de 86 cm și a fost realizat integral folosind tehnologia FDM, abordând fiecare detaliu cu atenție și pasiune.

Trofee corporate – ETH Bucharest

Între 27 -30 martie 2024, Conferința și Hackaton-ul ETH Bucharest și-au deschis porțile, găzduind un eveniment ce a adunat laolaltă comunitatea pasionată de criptomonede din România.

Atât criptomonedele, cât și printarea 3D, reprezintă tehnologii de viitor/futuriste. De aceea, ne bucurăm că atelierul nostru a fost responsabil de realizarea trofeelor din cadrul acestui eveniment.

Trofeele au fost realizate folosind atât tehnologia FDM, cât și cea SLA, și au o înălțime de 15 cm. 

error: Content is protected !!