PROTOTIP RECUZITA

Prototip capitel

Prototip capitel realizat intr-o perioada in care atelierul nostru nu era dotat cu imprimante de dimensiuni mari. Astazi, putem printa obiecte dintr-o singura bucata, cu dimensiuni de pana la 60 (diamentru la baza) x 100 cm (inaltime).
Prototip capitel decor printat 3D

Prototip capitel

Element arhitectural realizat pentru copiere in matrita si turnare ulterioara.

Modelul 3D a fost trimis de client. Atelierul nostru a executat doar printarea 3D.

Elementul de decor a fost realizat intr-o perioada in care atelierul nostru nu era echipat cu imprimante 3D capabile sa printeze obiecte de mari dimensiuni si a fost asamblat din 8 bucati printate individual.

Astazi, putem realiza prin prototipare rapida obiecte printate 3D din plastic,  dintr-o singura bucata, cu dimensiuni de pana la 60 (diamentru la baza) x 100 cm (inaltime).

prototip cutie imprimat 3D

Prototip cutie multifunctionala

Grafica 3D si prototip printat 3D realizate, in urma cu cativa ani, pentru un client din Canada, in baza desenelor trimise de acesta. 

Cutia a fost asamblata din peste 30 de bucati printate 3D individual.

Kruzr este un gadget multifunctional pentru pescari, care contine: cutie cu 4 sertare, carucior cu suport de undita, scaun pliant, tableta cu suport de pahar, suport de plasa pentru pesti – tot ce e necesar pentru a-ti aranja accesoriile de pescuit si a le tine grupate.

Prototipul a fost facut pentru testarea pietei si un feedback din partea celor pasionati de pescuit. Mai multe detalii pe Indiegogo.

Conceptul apartine in totalitate clientului. Copyright @ C. Mermezan.

error: Content is protected !!