HARTA TOPOGRAFICĂ A ROMÂNIEI

Hartă în relief – România 2×1,5m

Primim des întrebarea ”ce dimensiuni puteți printa?”, iar răspunsul nostru e mereu ”oricât aveți nevoie

Deși pentru printurile dintr-o bucată suntem limitați de dimensiunile imprimantelor, creativitatea nu a fost niciodată o problemă pentru atelierul nostru, iar soluții se găsesc.

La începutul anului 2023, când ne bucuram și răsuflam ușurați că am reușit să ducem la capăt proiectele unui decembrie foarte aglomerat, am primit cu mult entuziasm o nouă provocare: harta topografică a României, la dimensiunile de 2×1,5m.

Am transformat datele topografice în modele 3D, ajustând detalii pentru acuratețe și scalare corespunzătoare. Pentru că harta a fost printată din mai multe bucăți, din design au fost proiectate elemente de îmbinare, precum și elemente de identificare pentru o asamblare ușoară și intuitivă.  

Machete Hot Rod

Între cele două modele este o diferență de 5 ani. Primul a fost printat în vara lui 2018, iar cel de al doilea în 2023. 

Material PLA, culori din print. Dimensiune aproximativă – 40 cm. 

Machetă porțiune drum

Macheta unei porțiuni de drum sau un exemplu de cum printarea 3D s-a dovedit o tehnologie valoroasă și a  transformat modul în care clientul nostru își prezintă și vinde produsele.

Produsele pe care clientul nostru le comercializează sunt borduri și elemente de îmbinare ale acestora. Folosind tehnologia SLA (rășină) am creat miniaturi detaliate.

Această machetă poate fi folosită la târguri, expoziții, întâlniri, prezentări și discuții cu potențialii colaboratori. Cu siguranță orice discuție va fi mai cursivă și edificatoare cu o astfel de exemplificare materializată.

Machete stație de epurare levigat – Hofstetter

Machete printate 3D pentru a oferi o înțelegere mai detaliată a funcționării unei stații de epurare levigat. Instrument ideal atât pentru demostrații și prezentări, fie intern, fie pentru potențiali clienți la evenimentele de specialitate.

Pentru a asigura atât estetica, cât și funcționalitatea modelelor noastre, am combinate tehnologia FDM, cu tehnologia SLA. Printarea FDM ne-a permis să realizăm piese structural mari și robuste – containerele efective, esențiale pentru integritatea modelului, acestea fiind printate dintr-o bucată.
În schimb, pentru elementele din interior, componente mai mici și detaliate, am folosit tehnologia SLA, care, în acest caz, a oferit o precizie mai înaltă și un finisaj mai neted.

Dimensiuni containere: 30cm, respectiv 70 cm.

Machetă avion Air Connect – Karpaten Turism

Conform Agerpres, prima aeronavă a companiei românești Air Connect a aterizat pe aeroportul Aurel Vlaicu din București.

Ei bine, ”a aterizat” și cea de a doua aeronavă, dar nu pe aeroportul din București, ci la noi în atelier. Această machetă a reprezentat un cadou din partea echipei Karpaten Turism pentru conducere, pentru a sărbători primul avion din flotă.  Zboruri line și vreme senină!

Macheta a fost realizată folosind tehnologia SLA (rășină) și  are o lungime de 32 cm.

Executie macheta imobiliara complex rezidential

Macheta complex rezidential – La GLOIRE Pipera

Macheta complexului La Gloire Pipera, Vlad Tepes, a fost realizata in anul 2017, pentru a servi ca model de prezentare la targurile imobiliare. Executia machetei s-a bazat atat pe printare 3D, cat si pe debitare laser de placi.

Materialele folosite: PLA, plexiglass, lemn, autocolant, lumini interioare.

La GLOIRE Pipera a fosr prima dintr-o serie de constructii rezidentiale de tip boutique din România, prin care dezvoltatorii au incercat sa demonstreze ca se pot face locuinte frumoase si spatioase, cu terase ample si finisaje de calitate, la preturi de achizitie foarte bune. Complexul rezidential boutique se află pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6, Pipera, Voluntari.

Daca doriti o oferta pentru machete imobiliare, va rugam sa ne contactati. Toate machetele noastre sunt lucrate cu atentie la detaliu si din materiale de calitate.

Macheta locuinta individuala

Macheta locuinta individuala

Macheta a reprodus la scara 1:50 o locuinta individuala, folosita in prezentarea proiectului pentru casa a unui birou de arhitectura catre beneficiarul lor.

Executia machetei de arhitectura a fost gandita pentru fiecare etaj in parte, in asa fel incat sa fie demontabila pentru o prezentare cat mai usoara a tuturor nivelurilor. Au fost simulate finisajele pentru interior si exterior, au fost folosite anturaje pentru exterior, insa fara a fi mobilata la interior.

Macheta a fost realizata prin printare 3D si debitare laser.

error: Content is protected !!