EXECUTIE MACHETE DE ARHITECTURA

Macheta complex rezidential – La GLOIRE Pipera

Macheta imobiliara de prezentare pentru primele locuinte de tip boutique din Romania.
Executie macheta imobiliara complex rezidential

Macheta complex rezidential – La GLOIRE Pipera

Macheta complexului La Gloire Pipera, Vlad Tepes, a fost realizata in anul 2017, pentru a servi ca model de prezentare la targurile imobiliare. Executia machetei s-a bazat atat pe printare 3D, cat si pe debitare laser de placi.

Materialele folosite: PLA, plexiglass, lemn, autocolant, lumini interioare.

La GLOIRE Pipera a fosr prima dintr-o serie de constructii rezidentiale de tip boutique din România, prin care dezvoltatorii au incercat sa demonstreze ca se pot face locuinte frumoase si spatioase, cu terase ample si finisaje de calitate, la preturi de achizitie foarte bune. Complexul rezidential boutique se află pe Strada Vlad Țepeș nr. 4-6, Pipera, Voluntari.

Daca doriti o oferta pentru machete imobiliare, va rugam sa ne contactati. Toate machetele noastre sunt lucrate cu atentie la detaliu si din materiale de calitate.

Macheta locuinta individuala

Macheta locuinta individuala

Macheta a reprodus la scara 1:50 o locuinta individuala, folosita in prezentarea proiectului pentru casa a unui birou de arhitectura catre beneficiarul lor.

Executia machetei de arhitectura a fost gandita pentru fiecare etaj in parte, in asa fel incat sa fie demontabila pentru o prezentare cat mai usoara a tuturor nivelurilor. Au fost simulate finisajele pentru interior si exterior, au fost folosite anturaje pentru exterior, insa fara a fi mobilata la interior.

Macheta a fost realizata prin printare 3D si debitare laser.

error: Content is protected !!