Brelocuri personalizate – buline M&M

Brelocuri personalizate – buline M&M

Pentru unul din evenimentele lor, echipa Mars și-a propus să-și întâmpine oaspeții într-o manieră personalizată, dorind să le ofere brelocuri cu simpaticele buline neserioase de ciocolată.

Printarea 3D este o tehnologie versatilă ce poate realiza și detalii de estetică și finețe, reprezentând soluția ideală pentru această propunere. Ne bucurăm că am putut contribui la succesul evenimentului Mars și să aducem un zâmbet pe chipul tuturor participanților!

Brelocurile au o înălțime de 3,5 cm.

În situația în care doriți să oferiți colaboratorilor dumneavoastră soluții personalizate, nu ezitați să ne contactați!

Trofee corporate – Teambuild-ing Bilka

Trofee personalizate realizate pentru teambuilding-ul echipei Bilka, din vara anului 2023.

Modelul digital a fost creat de atelierul nostru, pornind de la un concept transformat în realitate. Astfel, am creat o serie de trofee memorabile ce respectă cromatica și elementele distinctive ale activității lor și care au adus o notă de distincție și recunoaștere evenimentului.

Mulțumim, am avut un eveniment de senzație” – Gabriela, Marketing & PR Manager Bilka

Trofee corporate – ETH Bucharest

Între 27 -30 martie 2024, Conferința și Hackaton-ul ETH Bucharest și-au deschis porțile, găzduind un eveniment ce a adunat laolaltă comunitatea pasionată de criptomonede din România.

Atât criptomonedele, cât și printarea 3D, reprezintă tehnologii de viitor/futuriste. De aceea, ne bucurăm că atelierul nostru a fost responsabil de realizarea trofeelor din cadrul acestui eveniment.

Trofeele au fost realizate folosind atât tehnologia FDM, cât și cea SLA, și au o înălțime de 15 cm. 

trofee medici cardiologi printate 3D inima

Trofee inima – Congresul Cardiologilor

Trofeele personalizate au fost gandite si printate 3D pentru cea de-a 56-a editie a Congresului Cardiologilor din Romania, organizat cu sprijinul Zentiva, unde am fost prezenti si cu imprimantele 3D si am printat live. Serviciul de inchiriere de imprimante 3D pentru evenimente este disponibil in oferta noastra.

Trofeele au avut forma unei inimi extrem de detaliate, pozitionata vertical, pe o baza de lemn. Pe suprafata inimiii se putea observa inclusiv forma venelor. Modelul digital nu a fost facut de atelierul nostru, ci achizitionat de client online, pregatit de noi pentru a fi printabil si, ulterior, printat 3D tot de noi.

Este unul dintre trofeele cele mai dragi noua pentru finetea lui, culorile puternice.  Si prin acel ceva special pe care l-a dat evenimentului.

 

“Multumesc pentru ajutor, totul a iesit bine si clientul a fost multumit.
Imprimanta si inimile au fost de impact.” – Andreea, organizator Congresul Medicilor Cardiologi

error: Content is protected !!