Props/recuzită reclame – gantere

Props/recuzită reclame – gantere

Ne bucurăm să adăugăm în portofoliul acest print cu greutate, realizat cu grijă în propriul nostru atelier. Acestea au fost create ca recuzită/parte a unei reclame, având la bază specificațiile exacte ale clientului.

Designul și proiectarea 3D au fost realizate intern, asigurându-ne că produsul final corespunde tuturor cerințelor.

Setul de gantere are o greutate totală de 3 kg – 1,5kg per bucată – și un diametru de 40 cm.

decoratiune Gargoyle printata3D sarcofag

Restaurare Sarcofag Recuzita

Exista mereu acel prim proiect pe care ti-l vei aminti o viata intreaga, vrei sau nu vrei. Il avem si noi pe al nostru, dintr-o perioada in care atelierul nostru era asa de inghesuit, incat proiectul nu parea sa incapa, iar imprimanta era atat de mica, incat pana si ea s-a infricosat.

Noiembrie 2014, primul apel:

“Buna ziua! Faceti printare 3D? Am si eu de printat 3D un cosciug cam de 2m asa…”

“Buna ziua, aaaa…. daaa?!?!”

Momentul, in care “the silence takes over” deoarece nu stii daca ai de-a face cu o cerere mai bizara sau ti-ai inceput business-ul in domeniul gresit. De fapt, doar ce se terminase Halloween-ul. Si un sarcofag de recuzita fusese usor avariat in timpul petrecerii dintr-un restaurant din centrul vechi. Capetele de dragon de pe margini fusesera relativ brutal distruse si frumusetea ii fusese, aparent, iremediabil ciopartita.

Oh well.. what can you do? Atelierul fiind prea micut in perioada respectiva, am dus sarcofagul intr-o hala de la Pionierul si l-am reparat acolo, on the spot! Am reprodus prin fotogrametrie modelul digital al capetelor de dragon, folosind singurul cap ramas intreg, le-am printat 3D, lipit chituit si vopsit. In doua zile, era din nou frumusel ca odinioara. 

Si asa a aparut Print 3D Bucuresti.

Prototip capitel decor printat 3D

Prototip capitel

Element arhitectural realizat pentru copiere in matrita si turnare ulterioara.

Modelul 3D a fost trimis de client. Atelierul nostru a executat doar printarea 3D.

Elementul de decor a fost realizat intr-o perioada in care atelierul nostru nu era echipat cu imprimante 3D capabile sa printeze obiecte de mari dimensiuni si a fost asamblat din 8 bucati printate individual.

Astazi, putem realiza prin prototipare rapida obiecte printate 3D din plastic,  dintr-o singura bucata, cu dimensiuni de pana la 60 (diamentru la baza) x 100 cm (inaltime).

error: Content is protected !!