Machetă avion Air Connect – Karpaten Turism

Machetă avion Air Connect – Karpaten Turism

Conform Agerpres, prima aeronavă a companiei românești Air Connect a aterizat pe aeroportul Aurel Vlaicu din București.

Ei bine, ”a aterizat” și cea de a doua aeronavă, dar nu pe aeroportul din București, ci la noi în atelier. Această machetă a reprezentat un cadou din partea echipei Karpaten Turism pentru conducere, pentru a sărbători primul avion din flotă.  Zboruri line și vreme senină!

Macheta a fost realizată folosind tehnologia SLA (rășină) și  are o lungime de 32 cm.

Brelocuri personalizate – buline M&M

Pentru unul din evenimentele lor, echipa Mars și-a propus să-și întâmpine oaspeții într-o manieră personalizată, dorind să le ofere brelocuri cu simpaticele buline neserioase de ciocolată.

Printarea 3D este o tehnologie versatilă ce poate realiza și detalii de estetică și finețe, reprezentând soluția ideală pentru această propunere. Ne bucurăm că am putut contribui la succesul evenimentului Mars și să aducem un zâmbet pe chipul tuturor participanților!

Brelocurile au o înălțime de 3,5 cm.

În situația în care doriți să oferiți colaboratorilor dumneavoastră soluții personalizate, nu ezitați să ne contactați!

Trofee corporate – Teambuild-ing Bilka

Trofee personalizate realizate pentru teambuilding-ul echipei Bilka, din vara anului 2023.

Modelul digital a fost creat de atelierul nostru, pornind de la un concept transformat în realitate. Astfel, am creat o serie de trofee memorabile ce respectă cromatica și elementele distinctive ale activității lor și care au adus o notă de distincție și recunoaștere evenimentului.

Mulțumim, am avut un eveniment de senzație” – Gabriela, Marketing & PR Manager Bilka

Trofee corporate – ETH Bucharest

Între 27 -30 martie 2024, Conferința și Hackaton-ul ETH Bucharest și-au deschis porțile, găzduind un eveniment ce a adunat laolaltă comunitatea pasionată de criptomonede din România.

Atât criptomonedele, cât și printarea 3D, reprezintă tehnologii de viitor/futuriste. De aceea, ne bucurăm că atelierul nostru a fost responsabil de realizarea trofeelor din cadrul acestui eveniment.

Trofeele au fost realizate folosind atât tehnologia FDM, cât și cea SLA, și au o înălțime de 15 cm. 

trofeu-printat-3D-personalizat-leu

Trofeu cadou – LEU rasina

Conceptul proiectului si modelul 3D al celor doua trofee personalizate au apartinut in totalitate clientului. Alegerea materialelor a intrat, insa, in sarcina noastra si, ajutati de bugetul proiectului care a permis, am putut folosi materialele si metoda de printare 3D cea mai potrivita, in asa fel incat trofeele sa para, la final, niste mici bijuterii.

Mini-trofeele au avut aproximativ 12 cm inaltime, cu tot cu baza.

Modelele 3D au fost printate din rasina, la un nivel ridicat de detaliu, vopsite in culorile cerute de client si lacuite. Dupa lacuire, leii au fost asezati pe o baza din plexiglass negru, lucios, obtinuta prin debitare laser, baza care a dat eleganta si s-a aliniat cu finisajul leilor.

error: Content is protected !!