Machetă avion Air Connect – Karpaten Turism

Machetă avion Air Connect – Karpaten Turism

Conform Agerpres, prima aeronavă a companiei românești Air Connect a aterizat pe aeroportul Aurel Vlaicu din București.

Ei bine, ”a aterizat” și cea de a doua aeronavă, dar nu pe aeroportul din București, ci la noi în atelier. Această machetă a reprezentat un cadou din partea echipei Karpaten Turism pentru conducere, pentru a sărbători primul avion din flotă.  Zboruri line și vreme senină!

Macheta a fost realizată folosind tehnologia SLA (rășină) și  are o lungime de 32 cm.

Brelocuri personalizate – buline M&M

Pentru unul din evenimentele lor, echipa Mars și-a propus să-și întâmpine oaspeții într-o manieră personalizată, dorind să le ofere brelocuri cu simpaticele buline neserioase de ciocolată.

Printarea 3D este o tehnologie versatilă ce poate realiza și detalii de estetică și finețe, reprezentând soluția ideală pentru această propunere. Ne bucurăm că am putut contribui la succesul evenimentului Mars și să aducem un zâmbet pe chipul tuturor participanților!

Brelocurile au o înălțime de 3,5 cm.

În situația în care doriți să oferiți colaboratorilor dumneavoastră soluții personalizate, nu ezitați să ne contactați!

Trofee corporate – Teambuild-ing Bilka

Trofee personalizate realizate pentru teambuilding-ul echipei Bilka, din vara anului 2023.

Modelul digital a fost creat de atelierul nostru, pornind de la un concept transformat în realitate. Astfel, am creat o serie de trofee memorabile ce respectă cromatica și elementele distinctive ale activității lor și care au adus o notă de distincție și recunoaștere evenimentului.

Mulțumim, am avut un eveniment de senzație” – Gabriela, Marketing & PR Manager Bilka

Trofee corporate – ETH Bucharest

Între 27 -30 martie 2024, Conferința și Hackaton-ul ETH Bucharest și-au deschis porțile, găzduind un eveniment ce a adunat laolaltă comunitatea pasionată de criptomonede din România.

Atât criptomonedele, cât și printarea 3D, reprezintă tehnologii de viitor/futuriste. De aceea, ne bucurăm că atelierul nostru a fost responsabil de realizarea trofeelor din cadrul acestui eveniment.

Trofeele au fost realizate folosind atât tehnologia FDM, cât și cea SLA, și au o înălțime de 15 cm. 

lampa luna printata 3D

Moon Lamp

Corpul ceresc, cu toate formele sale de relief, a fost transpus sub forma de cub prin mapare. Una din laturi a fost indepartata si obiectul a fost printat 3D gol la interior, pentru a i se putea adauga ulterior si o sursa de iluminare, pentru amplificarea efectului. Designul produsului si proiectarea CAD efectiva au fost gandite si realizate in cadrul studioului nostru, in baza specificatiilor clientului. 

In urma procesului de modelare 3D, proiectul a fost realizat prin fabricatie aditiva din PLA alb. Printul 3D finit a fost folosit pentru fotografiere si mici cadre filmate. in cadrul unui proiect corporate al unei firme din jud. Arges.

 

Este perfecta!
Va multumesc tare mult pentru implicare si suport! Foarte incantati si colegii mei!
Inca o data, multumesc! – Marius

martisor brosa prajitura cupcake

Martisoare Cupcake

Parte din seria de martisoare corporate, brosele in forma de briosa au fost facute la cererea unui client, angajat intr-o companie multinationala pentru a le oferi colegelor sale de 1 martie.

Grafica 3D a fost realizata de noi de la zero. In baza desenelor CAD, ,artisoarele Cupcake au fost gravate si taiate din lemn de plop, iar glazura a fost printata 3D din PLA alb.

cadouri corporate printate 3D bagheta magica

Baghete Magice Sensiblu

In fiecare an, Fundatia Sensiblu rasplateste bunatatea. In loc de trofee personalizate, ofera baghete magice printate 3D acelor persoane care sustin si fac posibil proiectul Zona de Bunavointa – “program caritabil prin care sunt sprijinite persoanele cu probleme grave de sanatate pentru a beneficia de tratamentele si interventiile necesare”. 

Baghetele magice au fost modelate 3D de colegii de la proiectare CAD, in baza conceptului grafic realizat de oamenii frumosi de la Donez Design / Cubrain si printate 3D cu PLA. 

error: Content is protected !!