CADOURI CORPORATE

Moon Lamp

Transpunere suprafata lunara sub forma unui cub cu muchii rotunjite & printare 3D.
lampa luna printata 3D

Moon Lamp

Corpul ceresc, cu toate formele sale de relief, a fost transpus sub forma de cub prin mapare. Una din laturi a fost indepartata si obiectul a fost printat 3D gol la interior, pentru a i se putea adauga ulterior si o sursa de iluminare, pentru amplificarea efectului. Designul produsului si proiectarea CAD efectiva au fost gandite si realizate in cadrul studioului nostru, in baza specificatiilor clientului. 

In urma procesului de modelare 3D, proiectul a fost realizat prin fabricatie aditiva din PLA alb. Printul 3D finit a fost folosit pentru fotografiere si mici cadre filmate. in cadrul unui proiect corporate al unei firme din jud. Arges.

 

Este perfecta!
Va multumesc tare mult pentru implicare si suport! Foarte incantati si colegii mei!
Inca o data, multumesc! – Marius

martisor brosa prajitura cupcake

Martisoare Cupcake

Parte din seria de martisoare corporate, brosele in forma de briosa au fost facute la cererea unui client, angajat intr-o companie multinationala pentru a le oferi colegelor sale de 1 martie.

Grafica 3D a fost realizata de noi de la zero. In baza desenelor CAD, ,artisoarele Cupcake au fost gravate si taiate din lemn de plop, iar glazura a fost printata 3D din PLA alb.

cadouri corporate printate 3D bagheta magica

Baghete Magice Sensiblu

In fiecare an, Fundatia Sensiblu rasplateste bunatatea. In loc de trofee personalizate, ofera baghete magice printate 3D acelor persoane care sustin si fac posibil proiectul Zona de Bunavointa – “program caritabil prin care sunt sprijinite persoanele cu probleme grave de sanatate pentru a beneficia de tratamentele si interventiile necesare”. 

Baghetele magice au fost modelate 3D de colegii de la proiectare CAD, in baza conceptului grafic realizat de oamenii frumosi de la Donez Design / Cubrain si printate 3D cu PLA. 

error: Content is protected !!