Politica de confidentialitate

Micro 3D Techlab SRL, operator print3dbucuresti.ro, este inregistrata incepand cu data de 18/03/2015 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Numarul notificarii: 34404.

Micro 3D Techlab SRL respecta si protejeaza pe cat mai bine posibil dreptul la confidentialitate al fiecarui client. Transmiterea informatiilor prin intermediul internetului reprezinta baza serviciilor noastre. Prin urmare, mentinerea increderii clientilor care ne transmit aceste informatii este unul din targeturile noastre principale.

01. Ce tip de date strange Micro 3D Techlab si in ce scopuri?

Micro 3D Techlab nu stocheaza niciun fel de date de identificare / informatii despre o persoana anume, cu exceptia celor oferite cu buna stiinta de client in vederea efectuarii comenzii sale.

Informatii (potential) necesare dupa caz:
– nume companie / persoana fizica;
– adresa;
– telefon;
– e-mail;
– informatii si intrebari legate de serviciile noastre;
– fisiere trimise catre printare 3D.

Conform preverilor legii nr. 677/2001, toate datele si informatiile obtinute prin intermediul print3dbucuresti.ro (informatii oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ului nostru: adresa e-mail, adresa livrare comanda, telefon etc.), prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact nu vor fi transmise unor terte persoane, ci pastrate exclusiv pe serverul nostru in scopul pentru care au fost introduse: procesarea si livrarea comenzilor, sau, dupa caz, informarea periodica a clientilor asupra ofertelor, promotiilor si reducerilor practicate exclusiv in cadrul site-ului nostru print3dbucuresti.ro.

Prin completarea formularului de inscriere la newsletter, utilizatorul isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza noastra de date in scopul:
– subscrierii la buletinele de stiri ocazionale;
– transmiterii de mesaje non-comerciale sau administrative;
– transmiterii de oferte, promotii, servicii noi disponibile, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Print 3D Bucuresti.

Informatiile trimise prin e-mail persoanelor inregistrate la newsletter se va face numai cu acordul acestora. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam, nu facem schimb si nu comercializam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte informatii pe care ni le-ati furnizat unor terte persoane (fizice sau juridice) care acceseaza sau nu paginile acestui site.

02. Informatii privind copyrightul asupra fisierelor trimise spre printare

Toti clientii care trimit catre Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garanteaza ca sunt autorii fisierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi / modifica fara a incalca drepturile de copyright ale autorilor de drept prin trimiterea sa catre Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti. Clientul in cauza se obliga sa dezvinovateasca / despagubeasca Micro 3D Techlab in fata oricaror pretentii venite din partea tertilor. Clientul va pastra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. Clientul va acorda companiei noastre dreptul de licenta pentru o singura folosire a modelului si doar in scopul efectuarii comenzii. Imagini reprezentand obiectul in forma sa printata vor fi publicate in portofoliul Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti doar cu acordul clientului.

Atunci cand este necesar se poate semna si un contract de confidentialitate pe care il puteti descarca de aici: Contract de confidentialitate.

Ne rezervam dreptul de a revizui și de a refuza o comanda, daca aceasta pare sa incalce drepturile de proprietate intelectuala ale unor terte persoane.

03. Informatii privind proiectele duplicat

Ca urmare a specializarii noastre in design de produs, avem propriile noastre proiecte in desfasurare. De aceea, o comanda foarte similara cu proiectele deja in curs, ale noastre sau ale altor clienti cu care colaboram, va fi refuzata in baza clauzei de confidentialitate / drepturilor de autor si din motive etice. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

04. Modificarea politicii de confidentialitate

Micro 3D Techlab isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului Print 3D Bucuresti, implicit, al politicii de confidentialitate. Orice modificari aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate in aceasta pagina si/sau transmise clientilor prin e-mail.

Pentru orice alta intrebare legata de confidentialitatea clientilor, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau sunand la: 0746.535.627. Micro 3D Techlab se obliga sa rezolve orice disputa intr-o perioada de timp rezonabila.

error: Content is protected !!