Livrare

livrare-printuri-3D

Printare 3D in Romania – Indiferent de orasul in care locuiesti, comanda astazi un print 3D cat mai de dimineata si il poti avea maine la pranz, oriunde pe teritoriul tarii. *

Micro 3D Techlab / Print 3D Bucuresti foloseste serviciile unui curier rapid (Fan Courier) – in acest fel, coletul poate ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei, in ziua urmatoare) dupa ce a fost printat si expediat.

Din momentul finalizarii obiectului printat 3D, comanda poate fi trimisa in aceeasi zi lucratoare daca a fost procesata inainte de ora 17:00. Pentru comenzile procesate dupa aceasta ora, expedierea se va face in ziua urmatoare.

Serviciile noastre de printare 3D si livrare door-to-door sunt disponibile pentru peste 3000 de localitati printre care: Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Bucuresti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta etc.

Taxa de livrare pentru printurile 3D este de 24 RON pentru localitatile din lista disponibila aici. Pentru restul localitatilor din aria de acoperire a Fan Courier, taxa de curierat poate sa difere in functie de numarul de km. In cazul in care localitatea de destinatie nu este in aria de acoperire a curierului rapid, se vor folosi serviciile Postei Romane, doar cu acordul clientului.

Te asteptam! Comanda acum un print 3d >> Formular de contact

*Ora expedierii depinde de timpul necesar procesarii comenzii si comenzile existente deja in lucru.

error: Content is protected !!