Trofee printate 3D & Cadouri Corporate

Trofee personalizate

In cazul in care sunteti in cautarea unui premiu, trofeu sau cadou corporate ale carui standarde calitative si estetice sa se ridice deasupra productiei de masa din China, printarea 3D are capacitatea de a resistematiza intregul proces de creatie cu rezultat ulterior de impact semnificativ.

Noua tehnologie incepe sa se strecoare in din ce in ce mai multe domenii de interes, permitand crearea unor produse / trofee personalizate care pot sa depaseasca limitele stilurilor cu care suntem deja obisnuiti, prin:

  • cresterea valorii de reprezentare a brandului unei companii,
  • posibilitatea de modelare conceptuala rapida,
  • personalizare stricta, tinandu-se cont de caracteristicile companiei respective.

Cu ajutorul printarii 3D, premiile pentru angajatii sau clientii dumneavoastra pot fi customizate si transformate in obiecte cu adevarat personale – trofee unicat. Un astfel de trofeu printat 3D, care altfel ar fi ceva generic, intalnit peste tot, banal, lipsit de orice urma de personalitate, ar deveni o rasplata pe masura viitorului posesor facandu-l sa se simta apreciat, deosebit – un premiu asezat cu mandrie si cu bucurie pe un birou, pentru a-si indeplini rolul: o decoratiune office menita sa atraga privirile tuturor si sa exprime aptitudini si atitudini extraordinare.

Trofeele printate 3D pot incorpora logo-ul sau mascota companiei – o sculptura uimitoare, o figurina sau un model care sa corespunda evenimentului sau trasaturilor / mediului profesional ale celui ce va fi premiat. Ne putem ocupa noi de intregul proiect – de la faza de concept, mdoelare digitala, printare 3D, post procesare si finisare, pornind de la schitele de mana ale clientului sau profilul indicat de acesta.

Trofeele printate 3D pot fi completate cu parti (ca de exemplu, baza trofeului sau placutele cu nume) obtinute prin debitare la laser sau router din diverse alte materiale: lemn de diferite esente si culori, pluta, burete, plexiglas, forex, metalex etc.

Lucrari STX 3DTech: 

Trofeele noastre sunt mai mult decat simple premii, ele sunt expresia unei colaborari atenente si a unei executii impecabile.

Fiecare trofeu este o poveste in sine si o imbinare armonioasa intre creativitate, tehnologie si arta. Suntem mandrii sa aducem unicitate si valoare in fiecare proiect printat 3D si sa contribuim la momente speciale si memorabile pentru clientii nostri.

Pentru noi, trofeele personalizate nu sunt doar obiecte, ci reprezinta amintiri si realizari care dainuie in timp.

Suntem dedicati sa continuam sa inovam si sa inspiram prin fiecare lucrare pe care o cream.

01. Trofee Network One Distribution

Proiectare si executie / printare 3D trofee personalizate pentru eveniment intern al Network One Distribution, la sfarsit de an – Personalitatea & Profesionistul anului 2014.

executie premii angajati petreceri corporate

02. Trofee Mondelez
Proiectare si executie trofee personalizate pentru eveniment intern Mondelez – Innovation Journey 2014.

trofee printate 3D

03. Trofeu Heineken
Modelare si printare 3D propunere trofeu Heineken eveniment intern – 2016.

trofee unicat personalizate

04. Trofeu Pro-TV
Printare 3D propunere trofeu Pro-TV eveniment intern – 2022.

Pentru mai multe lucrari, puteti vizita sectiunea PORTOFOLIU.

Daca doriti o oferta pentru trofee personalizate prin printare 3D, va rugam sa ne contactati. >>> Contact
error: Content is protected !!