Marturii si decoratiuni nunti

Clipa in care spui “DA!!!” trebuie sa fie una memorabila. Planificarea acestei zile speciale desi adeseori obositoare, poate fi extrem de complexa si frumoasa, dar mai ales plina de idei nemaiintalnite, in asa fel incat toti cei dragi tie sa ramana cu amintiri greu de uitat.

Printarea 3D te poate ajuta sa iti completezi si sa iti personalizezi aceasta zi deosebita prin accesorizarea cu cele mai traznite decoratiuni, chiar dupa simple schite / idei.

marturii nunta printare 3D figurine tort

Mirele si mireasa isi pot crea propriile replici miniaturale printate 3D ( sau alte mici sculpturi) pentru tort, inlocuind clasicele figurine din plastic cu chipul si silueta celor ce isi vor uni destinele. Si, dupa imagini 2D, prin litofanie, pot obtine si pastra pentru vreme indelungata chiar portrete printate 3D usor de transformat in tablouri / decoratiuni in viitoarea casa. Des intalnite sunt accesoriile sau bijuteriile fantezie printate 3D din plastic sau rasina precum inele personalizate cu sunetul vocii, ace de par pentru mireasa sau papion pentru mire. De asemenea, printarea 3D iti da oportunitatea de a realiza suveniruri cu adevarat speciale pentru invitati, transformand momentul intr-unul de neuitat. Frumoasele marturii de nunta printate 3D sunt din ce in ce mai cautate de cuplurile de tineri pasionati de frumos si tehnologie care isi organizeaza nunta pana la cel mai mic detaliu. Daca vrei sa le oferi invitatilor un dar asupra caruia sa-ti pui amprenta personala, atunci ar trebui sa-ti indrepti atentia catre marturii de nunta realizate prin magica printare 3D.

papioane printate 3D print3Dprintare 3D bijuterii

Decoratiunile pentru masa, printate 3D, sunt, de asemenea, in trend. un exemplu il poate constitui un simplu suport pentru sticla. Un astfel de accesoriu poate fi perfect pentru orice ocazie (nunta, botez, aniversare), in cazul in care doriti sa transformati o banala sticla intr-o adevarata piesa de rezistenta.

decoratiuni nunta unicat printate 3Ddecoratiuni nunta personalizate

ALTE EVENIMENTE

Mici obiecte personalizate / decoratiuni pot fi folosite si in cadrul altor evenimente (petreceri corporate, aniversari, petreceri tematice, sarbatori) in care doresti sa iti distrezi invitatii intr-un fel mai aparte sau sa le oferi cadouri de neuitat.
Daca ai o idee nastrusnica si ai vrea sa printezi ceva live pentru invitatii tai la petrecere, noi te putem ajuta. Venim cu imprimantele noastre, modelam pe loc obiectele pe care si le doresc invitatii tai si le printam 3D live pentru ei. Figurine tort, inele fantezie, decoratiuni pahare si orice altceva care acum doar iti imaginezi poate deveni realitate intr-o zi speciala.

invitatie nunta printata 3D

———————–
Inchiriaza acum o imprimanta 3D sau cere o oferta pentru marturii si figurine nunti >>>

error: Content is protected !!