Noutati

Casa Inteligenta

Muzica in surdina, temperatura potrivita, lumina romantica si barul cu bauturi care se deschide usor in timp ce tu intri pe usa. Atmosfera perfecta atunci cand te intorci acasa dupa o zi de munca si tot ce iti doresti este sa ai minimul de confort. Doar folosind un Smarphone si conexiunea la internet.

Casa inteligenta, deschisa tuturor

Multe proiecte dezvoltate de clientii nostri ne-au dat sentimentul de mandrie si apartenenta la o lume in continua evolutie si accesibilitate la tehnologie din ce in ce mai mare pentru toata lumea. Unul dintre aceste proiecte este iHouse, dezvoltat de Pulsar Technologies, un concept de casa inteligenta, totodata si accesibil ca pret. In intregime wireless si la un pret scazut aduce un aport considerabil de confort in viata de zi cu zi. Ceea ce il face, de asemenea, deosebit de alte sisteme este ca toate carcasele pentru dispozitivele ce intra in componenta sistemului sunt realizate prin imprimare 3D.

Casa inteligenta control Smartphone

Telecomanda si sistem de alarma

Folosindu-se de telefonul mobil si conexiunea wireless, sistemul iti permite acces de la distanta la obiectele de acasa si controlul lor facil direct de pe Smartphone, indiferent ca vorbim de mobila, lumina, TV etc.

Totodata te ajuta sa iti imbunatatesti calitatea mediului in care traiesti datorita senzorilor de calitate a aerului, sunete puternice si temperaturi extreme si iti da sentimentul de siguranta si protectie prin sistemul de supraveghere incorporat.

Intuitiva si usor de utilizat

Sistemul iHouse este ompatibil cu tehnologiile wireless deja existente pe piata: Wifi, infrarosu, orice corp de iluminat Philips Hue.

Accesibila ca pret

In asa fel incat sa ti-o permiti si tu. Componentele sistemului au un aspect modern, elegant si o culoare potrivita in orice ambianta. Ceea ce le face deosebite este faptul ca au carcase printate 3D, scazand din costurile totale de productie ale sistemului, fara a scadea insa din calitatea serviciilor. Un alt plus al sistemului este ca poti economisi energie scazand astfel costurile pentru intretinere.

Pret variabil in functie de componentele alese: 179 euro – 299 euro.

Pulsar Technologies este o companie cu capital 100% romanesc care, cu ajutorul technologiei, poate aduce imbunatatiri semnificative atat asupra vietii cotidiene, cat si asupra business-ului tau prin sisteme atutomatizate si roboti.

Pentru mai multe detalii, puteti folosi formularul de contact.
error: Content is protected !!