Noutati

Adaptor senzor glicemie printat 3D

Freestyle Libre | Sony Smartwatch 3

Deoarece au existat multe recomandari catre site-ul nostru pentru printarea 3D a unor adaptoare de ceas Sony Smartwatch 3 pentru senzorul de glicemie Freestyle Libre, ne-am gandit sa scriem despre ele si pe site cu scopul de a va ajuta sa ne gasiti mai usor.


Multumita unor parinti care au facut modelele 3D respective pentru copiii lor si ni le-au trimis pentru a le putea printa 3D si pentru alte persoane, adaptorul – carcasa care uneste Sony Smartwatch 3 si senzorul Freestyle Libre, este disponibil in trei variante, doua basic si una care permite citirea si cu aparatul Freestyle Libre atunci cand este montat.

Free style Libre – este un senzor ce se aseaza pe brat si monitorizeaza nivelul de glucoza din sange. Altfel spus un glucometru destinat persoanelor ce sufera de diabet zaharat care trebuie sa isi verifice glicemia constant si sa faca injectii cu insulina regulat pentru a-si tine stare de sanatate sub control. Este conceput pentru a elibera pacienții cu diabet de complicatiile pe care le impune procesul traditional de monitorizare a glucozei si a eficientiza citirea nivelului de glucoza oriunde si oricand. Cu ajutorul lui nivelul glicemiei este transmis in timp real la orice ora din zi sau din noapte catre orice fel de dispozitiv inteligent (tableta, telefon). Daca nivelul glicemiei este fie mai mare fie mai mic decat limita normalului, se declanseaza o alarma care atrage atentia asupra acestui fapt.

Cu ce va putem ajuta?
Va putem printa 3D adaptorul pentru acest senzor folosit in combinatie cu Sony Smartwatch 3.
Adaptorul printat 3D permite fixarea ceasului Sony Smartwatch 3 deasupra senzorului de monitorizare a nivelului de glucoza pentru monitorizare continua. Monitorizarea continua a glucozei (CGM) este un proces care urmarirea continua a nivelului glucozei din sange atat pe parcursul zilei cat si a noptii.

Culori disponibile pentru carcasa printata 3D Sony Smartwatch 3 | Freestyle Libre: rosu, portocaliu, roz, galben aprins, galben pal,negru.
*Nu comercializam nici senzorul propriu-zis, nici smartwatch-ul. Doar adaptorul pentru cele doua.
*Nu avem pregatire medicala si nu raspundem in niciun fel de modul in care sunt folosite carcasele de catre cei ce le achizitioneaza.

Pentru informatii detaliate, ne gasiti la office@print3dbucuresti.ro

error: Content is protected !!