Noutati

Vagonul cu sucuri

Pentru printare 3D, trec zilnic pragul biroului nostru oameni diversi cu ocupatii care mai de care mai ingenioase. De data aceasta, am printat 3D o macheta micuta si vesel colorata ce reprezenta, la scara redusa, un stand cu sucuri. Si pentru ca ne place sa descoperim ce se ascunde in spatele proiectelor pe care le realizam, i-am rugat pe cei care au initiat acest business, nu de foarte multa vreme, sa ne vorbeasca putin despre el.

printare macheta 3d

Fondatori Vagonul cu Sucuri:
• Ruxandra Micu (24), student la arhitecură, designer grafic, blogger culinar
• Costin Niţă (28), arhitect

Doi tineri arhitecti pasionati de tot ce inseamna o alimentatie sanatoasa si un stil de viata echilibrat au decis cu mai bine de un an in urma sa isi construiasca propriul vis, transformandu-si singuri pasiunea intr-un nou brand pe piata romaneasca. De ajutor le-a fost experienta in arhitectura, alaturi de alte ocupatii conexe precum design-ul grafic, web design si blogging (www.gourmandelle.com).

Desi arhitectura si sucurile naturale par a nu avea nimic in comun, pentru noi lucrurile au stat altfel! Sucurile naturale de fructe si legume au reprezentat un ajutor de nadejde în timpul perioadelor solicitante petrecute lucrand la proiecte de arhitectura. Am realizat atunci cat de importanta este o alimentatie sanatoasa si am decis sa facem cunoscut acest lucru cat mai multor persoane.

sucuri naturale

Am aflat cu entuziasm cata munca, efort si pasiune stateau ascunse de afacerea din spatele unei mici machete, copie a standului care a fost construit de la zero de mainile celor doi arhiteti. Pornind de la concept, design, proiectare tehnica si executie, standul este incercarea reusita a celor doi tineri antreprenori de a reducere investitia la minim, nemaifiind nevoiti sa externalizeze aceste servicii.

De la testarea unor retete si pana la aparitia standului in Auchan, Drumul Taberei pare sa fi fost doar un pas. Insa, de fapt, a fost un an plin, dedicat construirii unui brand, design-ului standului si website-ului, alaturi de partile mai putin distractive si artistice precum planul de afaceri, intalnirile pentru colaboratori si birocratia.

Provocarea a constat in a crea o imagine diferita fata de cea cu care sunt obisnuiti romanii cand se gandesc la sucuri naturale servite in standuri. Am decis ca standul trebuie sa aiba o poveste si un concept special, iar aici pregatirea in arhitectura ne-a fost de mare folos atat la crearea designului cat si la executarea sa.

Prin numeroase parteneriate si colaborari, Vagonul cu Sucuri isi croieste drumul pe piata sucurilor naturale, avand ca target cresterea gradului de constientizare in randul oamenilor a importantei unui stil de viata echilibrat.

Nu ne vom limita aici insa, ne vom concentra si asupra serviciilor de livrare catre persoanele care lucreaza in birouri si doresc o alternativa sanatoasa pentru masa de pranz, sali de fitness, evenimente, festivaluri sau domiciliul fiecarui doritor. In acest sens suntem in cautare de colaboratori alaturi de care sa crestem impreuna.

suc fructe vagonul cu sucuri

Sucurile naturale presate la rece, pe care Vagonul cu sucuri le comercializeaza, reprezinta o alternativa sanatoasa, proaspata si mai mult decat atat – nutritiva a bauturilor existente pe piata, fiind bogate in vitamine, minerale si fibre. De ceva vreme, cei doi tineri au lansat si o campanie, #AlegSanatatea , ce are ca scop informarea oamenilor cu privire la beneficiile sucurilor presate la rece si a importantei consumului zilnic de fructe si legume.

“Ne dorim ca oamenii sa inteleaga diferentele dintre sucurile pasteurizate, obtinute prin stoarcere centrifugala si pline de conservanti, si sucurile presate la rece, crude, fara aditivi. De asemenea, dorim sa ii determinam pe oameni sa faca mai usor alegeri sanatoase in ceea ce priveste alimentatia lor si sa isi formeze obiceiuri bune care sa le faca viata mai frumoasa.”

Detalii despre campanie aici: #AlegSanatatea

error: Content is protected !!