Noutati

Geometrix Meteor – Coastere pahare

Inspirate de formele aparent atat de simple ale naturii, insa mereu la moda, coasterele, obtinute prin printare 3D, declanseaza o lume a visului la doar o privire aruncata prin paharul pe jumatate plin. Petale aproape perfecte si lipsite de efemeritate, stele cazatoare, forme geometrice finite se transpun in efectele psihedelice de dincolo de sticla.

3d printed coasters

Pentru comenzi ne gasiti la: office [at] print3dbucuresti.ro sau folosind >>> Formularul de contact

Fiecare dintre suporturi a parcurs propriul sau drum, deloc scurt, pornind de la stadiul de concept / schita pentru a ajunge un accesoriu deosebit in caminul tau. Proiectate pe computer, transformate in realitate cu ajutorul unei imprimante 3D si finisate manual – proces indeplinit de la un capat la altul de doar doua persoane pe parcursul a trei luni de zile, acestea constituie un rasfat si totodata o alegere inspirata si eleganta, menita a fi alaturata cu succes bauturilor preferate. Netede la atingere, coasterele pastreaza textura fină a imprimarii 3D ceea ce le da personalitate si le ofera, in acelasi timp, statutul de unicat.

elegant glass coasters

Depasind barierele formelor exclusiv plate si atat de des observate in cazul coasterelor fabricate in serie, volumele intalnite in cadrul colectiei Geometrix Meteor au fost gandite in asa fel incat sa permita paharelor si canilor sa se aseze perfect orizontal pe partea lor superioara. Prin urmare, isi indeplinesc negresit rolul de a proteja suprafetele si de a atenua zgomotul produs de pahare si cani.

coastere pahare

Procesul de fabricatie

Suporturile au fost obtinute prin tehnica printarii 3D. Cu alte cuvinte, pornind de la un model construit digital s-au obtinut obiecte solide. Printarea 3D reprezinta un proces de manufactura aditiva, constand in depunerea succesiva de straturi de material cu ajutorul unei masinarii care urmeaza indicatiile computerului. Software-ul ei preia modelul realizat in programe precum Autocad, 3D Studio Max, Rhinoceros, Solidworks, il feliaza si il trimite catre imprimanta care aseaza materialul strat cu strat, pe o suprafata plana, in functie de punctele indicate de calculator pana la constituirea obiectului solid.

coastere pahare cadou

Datorita naturii procesului de fabricatie, suporturile obtinute prin printare 3D se vand doar in serie limitata.
Suporturile sunt disponibile la comanda si in culorile: rosu mercur, galben auriu, gri, verde olive, negru mat, albastru ciel.

Material: ABS / PLA
Dimensiuni: 95 mm x 95 mm x 8 mm

Colectia de coastere poate fi vazuta in cadrul expozitiei de design romanesc Delta Studio in perioada 24 aprilie – 9 mai, la showroom-ul din Bulevardul Progresului nr. 1-3, București. Expozitia este dedicata noutatilor internationale recent lansate la targurile de profil din domeniul ceramicii, amenajarii baii si bucatariei, completata de produse cu design romanesc.

Delta-Studio-Designist

Mai multe informatii despre eveniment, aici.

*****
Un articol deosebit despre coastere pe 3Dprint.com >>> 3D printed glass coasters

*****

Pentru preturi si comenzi ne gasiti la: office [at] print3dbucuresti.ro sau folosind >>> Formularul de contact

1 Comment

  • Hai să vezi piese de design românesc și noutăți internaționale la Delta Studio | Adela Pârvu – jurnalist home & garden 2015-04-22

    […] de pahare printate 3D Geometrix Meteor, design Dragoș […]

Comments are closed.

error: Content is protected !!