Noutati

Printare 3D @ Carrefour

Weekendul acesta, pe 20-21 iunie 2015, in parteneriat cu Carrefour Romania vom organiza o scurta demonstratie de printare 3D in magazinul lor din Vitantis Shopping Center si, in limita stocului disponibil, veti putea lua acasa un breloc imprimat 3D.

Imprimare 3D Carrefour

Pentru orice informatii, sambata si duminica, vom fi disponibili intre orele 16 00 – 19 00 la standul din Carrefour Vitantis, unde vom incerca sa va oferim o perspectiva de ansamblu asupra printarii 3D: de la cum putem modela corect un obiect care sa fie printabil si ce programe ne sunt necesare la materiale si tehnologii folosite. Veti avea ocazia sa vedeti live cum proiectam diverse obiecte destinate unor aplicatii din inginerie, arhitectura, bijuterii, design de produs si cum operam cu o imprimanta 3D.

Pe parcursul vizitei, in urma completarii unui chestionar, veti putea participa la un concurs la care veti ocazia de a castiga diverse obiectele ingenioase, printate 3D

De asemenea, una dintre surprizele weekendului de printare 3D este ca, duminica, vom aduce cu noi si prima imprimanta 3D construita in Romania: Volum 3D Arhitect. Veti vedea cum functioneaza si veti afla povestea ei.

Prima imprimanta romaneasca - Volum 3D Arhitect

Va asteptam!
Micro 3D Techlab

Carrefour
Vitantis Shopping Center
Șoseaua Vitan-Bârzești 7A
București

———————–
Inchiriere imprimanta 3D

error: Content is protected !!