Noutati

Metro Systems Innovation Day

Angajatii METRO SYSTEMS Romania au participat pe 25 August 2015 la un eveniment intern – Innovation Day, structurat in patru parti, laturi ale inovatiei: Innovation Exhibit, Call for Smile – cel mai creativ zambet al MSYS RO, workshopuri de Arduino si Raspberry Pi si Jocuri creative in noua sala inaugurata, The Agile Room.

Printare 3D evenimente

metro systems eveniment printare 3d

In aceeasi zi, echipa Micro 3D Techlab si-a impachetat imprimantele 3D si s-a mutat pentru o zi in Pipera, in acea camera plina de jocuri si jucarii pentru copii mari, cu simtul umorului si deschisi catre tot ce e nou in domeniul tehnologiei. Am avut placerea de a participa la Innovation Day organizata de Metro Systems, divizia de IT. Pe parcursul unei intregi zile, angajatii Metro Systems au urmarit indeaproape printarea unor obiecte pe care si le-au ales sau le-au gandit pe loc si le-au vazut devenind realitate, pas cu pas. De la brelocuri cu sigla Metro Systems la simpaticii Minioni, am modelat si printat live.

inchiriere imprimanta 3D evenimente

Metro Systems Innovation Day

Printarea 3D a impartit spatiul cu jocuri de inteligenta, origami si lego.

jocuri inteligenta printare 3D

It was a fun day! Multumim, Metro Systems, pentru aceasta noua experienta.

METRO SYSTEMS ROMANIA with head office in Romania is a subsidiary of METRO SYSTEMS GmbH and supports the business with their IT competence in developing and operation.

———————–
Inchiriere imprimanta 3D

error: Content is protected !!