Inchiriere imprimante 3D

Ne place sa cunoastem mereu oameni noi si sa organizam impreuna activitati amuzante si pline de noutate. De aceea, oferim solutii personalizate pentru persoane fizice, afaceri, firme de publicitate si mediul educational sau in orice alt domeniu unde se doreste utilizarea pentru o scurta perioada a tehnologiei de printare 3D.

Printare 3D live OTP Leasing

In cazul in care aveti nevoie doar temporar de echipamente pentru printare 3D, chiar daca vorbim de sustinerea unui proiect in curs, explorarea viabilitatii tehnologiei 3D in cadrul afacerii dumneavoastra sau pentru a oferi ceva special clientilor cum ar fi, de exemplu, executia de materiale promotionale, live, la stand in cadrul unei expozitii, va stam la dispozitie cu solutii de inchiriere customizate si de incredere.

Organizare evenimente corporate, participare la expozitii, media, cursuri de introducere in printare 3D – oricare ar fi motivul, noi va asteptam cu un e-mail la office @ print3dbucuresti.ro pentru inchirierea imprimantelor 3D.

Oferim suport clientilor nostri in organizarea evenimentelor private sau corporate si a expozitiilor prin furnizarea de servicii de printare 3D live si consultanta – ajutor cu brandingul si aspectele de promovare in ceea ce priveste designul modelelor 3D ce urmeaza a fi printate.

Printare 3D Salonul Auto Bucuresti copy

Chiar daca domeniul dumneavoastra nu are legatura cu printarea 3D, noi vom crea aceste conexiuni pentru o promovare inedita.

Cateva dintre evenimentele la care am participat:
– Designist
Metro Systems
Carrefour
– OTP leasing la Salonul Auto

ATENTIE! Nu se inchiriaza doar echipamentele. Din dorinta de a ne proteja echipamentele, acestea sunt mereu insotite de unul dintre specialistii nostri, care sa le poata supraveghea si opera.

Comments are closed